Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Pate De Ficat De Curcan Facut In Casa

Pate De Ficat De Curcan Facut In Casa. Eu inlocuiesc o parte din cantitatea de unt cu putina sunca alba facuta si afumata in casa , pe care o tai feliute fine si o calesc impreuna cu. 500g ficat de vita, 500g ciuperci mari, 3 cepe medii, 300g unt, sare, patrunjel verde. Se curata ciupercile, se spala si se taie in patru. Se potriveşte gustul de sare şi piper. Culoarea (aspectul) pateului facut in casa nu este identica cu a celui din comert, plin de conservanti, coloranti sintetici si tot felul de aditivi, motiv pentru care nu ar trebui sa va ingrijorati.

Pateul din ficat de curcan este ideal in alimentatia copilului. Atunci oamenii traiau sanatos, mancarea nu continea va propun sa incercati macar o data un pate de ficat facut in casa. Pateul de ficat de pui este unul dintre delicioasele preparate cu care am crescut. Untul se pune în tigaie, adăugăm ceapa tocată și o călim puțin. Il prepar mereu, din ficat de pui, curcan sau porc.

Pate Din Ficat De Pui Reteta De Casa Kitchen4bu Ro
Pate Din Ficat De Pui Reteta De Casa Kitchen4bu Ro Source from : https://www.kitchen4bu.ro/pate-din-ficat-de-pui/
Pateul din ficat de curcan este ideal in alimentatia copilului. Ficatei de pui/curcan (eu prefer ficateii de curcan); • 500 g ficat de pui (puteti folosi si ficat de curcan); Un pate de ficat natural, preparat din casa, are culoarea maro inchis, exact ca cea a ficatului natural. Iese o pasta fina dimineata, la micul dejun, o felie de paine proaspata de casa, unsa din belsug cu pate de ficat cremos, facut acasa, e ceva de vis.

O rețetă simplă de pate din ficat de curcan, știe toată lumea despre ce e vorba, nu sunt multe de spus.

500g ficat de vita, 500g ciuperci mari, 3 cepe medii, 300g unt, sare, patrunjel verde. Și, well, sunt mândră rău de el. Il scoateti, il scurgeti de apa si il lasati la racit. Pateul din comert este plin de tot felul de minuni. Pateul din ficat de pui este foarte iubit si foarte consumat in romania.

Ficat, mixer, sare, piper, gata. Pateu din ficat de pui facut in casa, reteta. Pateul din ficat de pui este foarte iubit si foarte consumat in romania. 500 gr ficat, 3 buc ceapă, 1 vârf linguriță de piper măcinat, 1/2 linguriță sare, puțin cimbru, puțin busuioc, 1 lingură smântână, 50 gr unt, 3 căței usturoi. 0 ratings0% found this document useful (0 votes).

Pate De Ficat Pregatit In Casa Alternativa La Mezelurile Din Comertbeca S Kitchen Homemade Food
Pate De Ficat Pregatit In Casa Alternativa La Mezelurile Din Comertbeca S Kitchen Homemade Food Source from : https://becaskitchen.ro/2011/06/pate-de-ficat-pregatit-in-casa-%E2%80%93-alternativa-la-mezelurile-din-comert/
Pateu din ficat de pui facut in casa, reteta. 250 ml smantana de gatit (am folosit din aceea la cutie produsa de firma dorna). Astazi va propun sa revenim la traditiile de odinioara. Culoarea (aspectul) pateului facut in casa nu este identica cu a celui din comert, plin de conservanti, coloranti sintetici si tot felul de aditivi, motiv pentru care nu ar trebui sa va ingrijorati. Pateul de casa poate fi consumat la micul dejun sau ca gustare pe tot parcursul zilei.

Pate de ficat imi place sa am la micul dejun.

0 ratings0% found this document useful (0 votes). Bucataria pasionatilor de gatit descopera mii de retete culinare testate si atent selectate. Pateul din comert este plin de tot felul de minuni. Pasteta rezultata este extraordinar de fina si de aromata. De ce sa nu facem si pate in casa?

Are foarte multe ingrediente, unele de origine chimica, nocive pentru sanatate. • 500 g ficat de pui (puteti folosi si ficat de curcan); 250 ml smantana de gatit (am folosit din aceea la cutie produsa de firma dorna). Pate de ficat de casa. 0 ratings0% found this document useful (0 votes).

Pate De Ficat Reteta Pas Cu Pas
Pate De Ficat Reteta Pas Cu Pas Source from : https://pofta-buna.com/reteta-pate-de-ficat/
Are foarte multe ingrediente, unele de origine chimica, nocive pentru sanatate. Cateva observatii pe marginea retetei noastre de pate de ficat de pui. Ma gandeam de mult sa fac pate de ficat in casa, pentru ca nu mi se parea greu de facut: O caserolă ficat de curcan. 0 ratings0% found this document useful (0 votes).

Atunci oamenii traiau sanatos, mancarea nu continea va propun sa incercati macar o data un pate de ficat facut in casa.

Iata una din variantele in care se poate pregati un pate de ficat gustos si sanatos! Puteti folosi si ficat de curcan, de gasca sau de rata, insa sunt ceva mai grele, iar eu il prefer pe cel de pui. Daca nu doriti sa caliti ficatul, il puteti fierbe pana se inmoaie. Adăugăm carnea de curcan și lăsăm la foc mic să se înmoaie și carnea. O caserolă ficat de curcan.

Posting Komentar untuk "Pate De Ficat De Curcan Facut In Casa"