Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Vremea Bucuresti Ilfov 7 Zile

Vremea Bucuresti Ilfov 7 Zile. După o zi de sâmbătă mohorâtă și rece, vremea se schimbă radical duminică. Soarele răsare la 06:35 și apune la 18:17. +2.+13 °c, fara precipitaţii, ceaţă, briză ușoară. Vremea in bucuresti, prognoza meteo detaliata si pe termen lung, starea vremii in bucuresti / anm, romania si in lume prin vremea.com. Informatiile despre vremea in bucuresti au fost ultima oara actualizate la 23:03.

Vremea bursuc moldova în urmatoarele zile. Vremea pe 15 zile in bucuresti romania, ilfov. Estimările satelitare privind cantitatea de precipitaţii sunt mai puţin exacte noaptea decât în timpul zilei. Ce temperaturi au prognozat pentru astăzi meteorologii. Prognoza pentru bucuresti în următorele zece zile.

Vremea Oradea Prognoza Meteo Pe 7 Zile Freemeteo Ro
Vremea Oradea Prognoza Meteo Pe 7 Zile Freemeteo Ro Source from : https://freemeteo.ro/vremea/oradea/7-zile/afisare/?gid=671768&language=romanian&country=romania
Exact time now, time zone, time difference, sunrise/sunset time and key facts for bucurești, romania. Viteza vantului, directia vantului, presiunea atmosferica, temperatura, umiditatea si vizibilitatea la bucuresti. Vremea azi in bucuresti, temperatura de acum si prognoza detaliata pe urmatoarele 10 zile in bucuresti. În fiecare zi monitorizăm vremea bucurești și împrejurimi ca să îți oferim prognoza meteo exactă pe 10 zile și ore. Viteza vantului, directia vantului, presiunea atmosferica, temperatura, umiditatea si vizibilitatea la bucuresti.

Soarele răsare la 06:35 și apune la 18:17.

Starea vremii in bucuresti pe 15 zile. Conditiile meteo in bucurești, vremea la bucurești azi, maine, poimaine, 3 zile, 7 zile, 10 zile si urmatoarele 15 zile sunt furnizate de către accuweather.com. Diagrama mosmix de mai jos va afiseaza prognozele meteo corectate din punct de vedere statistic ale modelelor icon și ifs / ezmw și combinația lor statisticală optimă. Astăzi ziua este cu 2 minute mai lung, decât ieri. Buh, boukouresti, bucaresta, bucarèst, bucuresti, bucureşti, buekres, bukares, bukarestas, bukaresto, bukareŝto, bukharest, bukureshh, bukuresht, bukureshta, bukurest, buxarest, búkarest, bûkarest, robuh, bkharst, bu jia lei si te, bukaresuto, bukulesyuti, bwkharst, bwqrst, בוקאַרעשט.

Know what's coming with accuweather's extended daily forecasts for bucurești, bucurești, românia. Prognoza meteo bucuresti 7 zile. Crucile portocalii marchează locurile unde fulger a fost detectat (over europa). Vremea pentru următoarele 3 zile are un grad de precizie apropiat de 95%, iar pentru următoarele 7 zile gradul de precizie este de 85% și pentru următoarele 10 zile precizia la datele vremii meteo prognoza meteo moldova vremea in bucuresti. 7 zile 10 zile vremea pe hartă.

50 PreÈ› Pe Picioare La Nou Ridicat Vremea In Bucuresti Kappa Centrulgermanbistrita Ro
50 PreÈ› Pe Picioare La Nou Ridicat Vremea In Bucuresti Kappa Centrulgermanbistrita Ro Source from : http://www.centrulgermanbistrita.ro/adidasi_nike_dama/vremea-in-bucuresti-kappa
Ziua de marti vine cu vreme rece si in general mohorata, mai ales in sud, est si in regiunile centrale, unde norii aducatori de ploaie strang randurile. Vremea, meteo pentru următoarele 3 zile în județele româniei are un grad de precizie apropiat de 95%, iar pentru următoarele 7 zile în românia gradul de precizie este de 85% și pentru următoarele. Prognoza meteo pe oră în bucurești vremea în bucurești temperatura în bucurești vremea în bucurești astăzi vremea în bucurești mâine vremea în bucurești pentru 3 zile vremea. Buh, boukouresti, bucaresta, bucarèst, bucuresti, bucureşti, buekres, bukares, bukarestas, bukaresto, bukareŝto, bukharest, bukureshh, bukuresht, bukureshta, bukurest, buxarest, búkarest, bûkarest, robuh, bkharst, bu jia lei si te, bukaresuto, bukulesyuti, bwkharst, bwqrst, בוקאַרעשט. Vremea.net iti prezinta prognoza meteo pe ore pentru temperatura, precipitatii, vant, umiditate, presiune la nivel de zi, prognoza meteo este impartita pe intervale orare (din 3 in 3 ore) si contine urmatorii parametri meteorologici:

Vremea azi in bucuresti, temperatura de acum si prognoza detaliata pe urmatoarele 10 zile in bucuresti.

Prognoza pe 10 zile bucuresti. Soarele răsare la 06:35 și apune la 18:17. Pentru vremea bucuresti detaliata verificati vremea pe ore si pe zile. Vremea pe 15 zile in bucuresti romania, ilfov. Starea vremii în bucuresti pe 14 zile ( 15 cu ziua de azi ) a fost actualizată în urmă cu 1 ore.

Vremea pentru următoarele 3 zile are un grad de precizie apropiat de 95%, iar pentru următoarele 7 zile gradul de precizie este de 85% și pentru următoarele 10 zile precizia la datele vremii meteo prognoza meteo moldova vremea in bucuresti. Gmt+1 (ora de iarna) trecerea la ora de vara 28 mar 2021. Meteo vremea bucuresti 7 mai. Vremea bursuc moldova în urmatoarele zile. Ziua de marti vine cu vreme rece si in general mohorata, mai ales in sud, est si in regiunile centrale, unde norii aducatori de ploaie strang randurile.

Vremea Oradea Prognoza Meteo Pe 7 Zile Freemeteo Ro
Vremea Oradea Prognoza Meteo Pe 7 Zile Freemeteo Ro Source from : https://freemeteo.ro/vremea/oradea/7-zile/afisare/?gid=671768&language=romanian&country=romania
Up to 90 days of daily highs, lows, and precipitation chances. The current local time in bucurești is 29 minute ahead of apparent solar time. Viteza vantului, directia vantului, presiunea atmosferica, temperatura, umiditatea si vizibilitatea la bucuresti. Prognoza meteo pe oră în bucurești vremea în bucurești temperatura în bucurești vremea în bucurești astăzi vremea în bucurești mâine vremea în bucurești pentru 3 zile vremea. În bucureşti astăzi se aşteaptă +1.+11 °c, fara precipitaţii, ceaţă, vânt slab.

Viteza vantului, directia vantului, presiunea atmosferica, temperatura, umiditatea si vizibilitatea la bucuresti.

Starea vremii în bucuresti pe 14 zile ( 15 cu ziua de azi ) a fost actualizată în urmă cu 1 ore. Prognoza meteo pe 7 zile in orasul tau. Vremea pentru următoarele 3 zile are un grad de precizie apropiat de 95%, iar pentru următoarele 7 zile gradul de precizie este de 85% și pentru următoarele 10 zile precizia la datele vremii meteo prognoza meteo moldova vremea in bucuresti. The current local time in bucurești is 29 minute ahead of apparent solar time. 08 ore 58 minute fus orar:

Posting Komentar untuk "Vremea Bucuresti Ilfov 7 Zile"