Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Pui De Rata De Vanzare

Pui De Rata De Vanzare

Aveam de dispozitie o curte de 3.000 mp, pe care se afla o casa batraneasca cu o gradina ingrijita, o mica livada de pomi fructiferi, 3 randuri de vita de vie si cateva constructii din lemn pentru pasari. Este o rasă pentru producția de carne, astfel că are o greutate mare.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Vand rate grase taiata, crescuta la tara cu porumb. Găsește rapid cele mai bune oferte pentru păsări de vânzare în județul hunedoara pe oferte360.ro. Check spelling or type a new query.

Www Aviromrimnicusarat Ro
vizitati articolul complet aici : http://www.aviromrimnicusarat.ro/
Animale domestice si pasari » pasari. Bobocii de gasca 25 de lei comenzile se onorează la domiciliu clientului. Pretabilitatea ridicata la cresterea extensiva (pe camp, balti, etc.).

Ritmul foarte rapid de crestere;

Rasa grea si mixta de cea mai buna calitate Pui de rata de vanzare. Animale domestice si pasari » pasari 1 lei.

Este o rasă pentru producția de carne, astfel că are o greutate mare. Animale domestice si pasari » pasari 13 lei. Comercializam si boboci de rata de o zi, in principal rase si hibrizi pentru productia de carne sau pentru obținerea de ficat gras.

Pui De Rata
vizitati articolul complet aici : https://www.dragonvet.ro/pui/pui-de-rata
Rațe leșești crescute la curte. Pui gaina rasa de carne si mixta. Este o rasă pentru producția de carne, astfel că are o greutate mare.

Pui de rata de vanzare.

Boboci de gasca de vanzare. Vand rata de casa, grase, taiate crescute la tara bio. Papagali jako pui cu acte cites.

Aveam de dispozitie o curte de 3.000 mp, pe care se afla o casa batraneasca cu o gradina ingrijita, o mica livada de pomi fructiferi, 3 randuri de vita de vie si cateva constructii din lemn pentru pasari. Pui gaina rasa de carne si mixta. Sport, timp liber, arta 1.

Boboci De Gasca 24 Lei Agroland
vizitati articolul complet aici : https://www.agroland.ro/boboci-de-gasca-24-lei/
Vînd pui de carne si pui rasa mixta aducem la domiciliu. Rațe leșești crescute la curte. Cresterea ratelor prezinta urmatoarele avantaje de luat in seama, comparativ cu celelalte specii de pasari:

Pui albi de carne 7ron/buc si hibrid mixt la 6,3 ron/buc.

Producatòr agricol vand pui de gaina zburati. Boboci de gasca de vanzare. Puii sunt vaccinati si deparazitati conform varstei.

Posting Komentar untuk "Pui De Rata De Vanzare"